Vinogurmáne,vše nejlepší!

Pondělí 21.1.2013 narozeniny slaví Vinogurmán...

Kompletní vysočanský tým přeje vše nejlepší Vinogurmánovi k dnešním narozeninám a jak jsem se ráno podíval do týmového archívu,tak dnešní oslavenec zároveň bilancuje i první rok ve funkci našeho stravovacího referenta.Ano,je to právě rok,kdy jsme se na klubové nástěnce dočetli o výběrovém řízení na funkci,kterou tato osoba nejpovolanější nakonec s reptáním ráda..musela přijmout a tak jsme se již v nastávající sezóně mohli těšit na razantní změnu našich zavedených stravovacích stereotypů,my sportovci na pestřejší skladbu nabízených jídel a snad i odpovídající prezentaci našich postav a postaviček vůči světu kolem nás.Tak Davídku,vše nejlepší přejí vděční strávníci a už se těším na Tvé nové nápady a inspiraci pro zpestření jídelníčku ..ty věčné ranní jogurty a unifikované igelitové balíčky s univerzální omáčkou k obědu mi už pomalu lezou krkem a tak pokračuj dále s osvětou..a neboj se přitvrdit!Je mi jasné,že v naší minimalistické kuchyňce by byl i pro Tebe problém zpestřit nám jídelní lístek třeba norským uzeným lososem se zakysanou smetanou a křepelčím vejcem,teplým foie grass se šafránovou omáčkou s vanilkou a plněnou bramborovou taštičkou či svým oblíbeným,tolikrát omílaným,už doslova "provařeným" kohoutem na víně,ale třeba obyčejné sushi by jsi na prkýnku zvládnul,ne?Vždyť i mistři se učí..

Komentáře

  1. Děkuji Fandovi za přání a za inspirační video do naší vysočanské kuchyně

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Hm,to už bych radši neriskoval,vyhodil a koupil radši čerstvé ..a jinak neboj,vysočanských náhradníků se seznáním je ještě dost.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat