K dokonalosti znalce chybí jen krůček

Příštích 14 dnů na vysočanských perónech Vinogurmána nepotkáte..

Mnohé známé tváře showbyznysu,ale i muži a ženy z lidu,hvězdičky filmového plátna i vyhaslé stars a české VIPky nevyjímaje,jsou ochotné k dosažení božské "dokonalosti" vytrpět nejednu nesmyslnou a bolestivou oběť-nafukovací ňadra,kupírování uší,úpravu pokleslých víček i tam toho dole,nastřelení kštice,liposukci a podvázání čehokoliv..žijeme sice jen jednou,ale MY chceme žít nonstop!

Drobnému,ale nezbytnému zákroku se v nejbližších hodinách podrobí i Vinogurmán,na rozdíl od prvně jmenovaných opravdu z důvodů jen čistě praktických-blížící se someliérské zkoušky donutily Gurmána zapracovat nejenom na softwaru/zlepšení znalosti geograficko-ekologických skupin révy vinné,biflování historie vinařství,znalost viničních tratí atd./,ale i na hardwaru,ke kterému mimo chutě a zraku patří hlavně i čich a právě několik posledních faux paux v této oblasti donutily Gurmána vyhledat odbornou pomoc.K rekonvalescenci pomůže určitě i pohoda jistého nadstandartu v sanatoriu a i proto s námi bude pacient v každodenním styku,můžete tak Gurmánovi dodávat odvahu prostřednictvím našich stránek.Pevně věříme,že zákrok proběhne bez komplikací a Gurmán následně zabojuje i ve vysněném someliérském kursu s očekávaným úspěchem.
Pozn.F.Nejsme Blesk,zprávu proto uvádíme samozřejmě s Gurmánovým laskavým souhlasem.

Komentáře

  1. Tak dnešní vstupní vyšetření nedovolilo po viróze z konce týdne Gurmánovi nastoupit na kliniku a ten pověstný krůček bude nutno překročit v jiném,ale snad co nejbližším termínu.

    OdpovědětVymazat
  2. Jak psal Fanoušek v komentáři.Je pravda,že jsem nemohl nastoupit na kliniku. Ale i když má zaručeně vždy nejnovější zprávy,tak článek je tak trochu scifi .Jedná se čistě o zákrok ze zdravotních důvodů na oddělení ORL Vojenské nemocnice ve Střešovicích. Ale má prostě krásné básnické střevo ten náš pisálek.Skoro by mu člověk i uvěřil

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já jen tak kulantně ne/naznačoval,že v poslední době tvůj orgán začal ztrácet schopnost rozeznat vůně buketu vín a ty se to snažíš chlapsky řešit a ty hned takhle..Nemyslím teď ten buket primární,který je v samotném ovoci,ani buket sekundární,který vzniká při výrobě vína.Nás,kolegy z Vysočan,začala vážně znepokojovat tvoje současná indispozice rozeznat buket terciální tzv.''ležácký'',vznikající ležením z již vyškolených vín.Náš týmový someliér si nemůže dovolit nerozeznat ze vzorku karbonylové sloučeniny od esterifikovaných alkoholů a esterů karboxylových kyselin a nabízet nám to,jako "vůně tlejícího listí..nejspíš jilmového a nevtíravou vůni,spíše jen lehký závan lanýžů,nejspíš bílých z údolí Val d'Aosta".

    OdpovědětVymazat

Okomentovat